נתח שלם - כ - 2.5 ק"ג

מחיר ל-1 ק"ג: 69
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

אונטריב אלו שלוש הצלעות הקדמיות ביותר בפרה והבשר בו יחסית רך לעומת רוב החלקים האחרים. נתח הפריים יגיע משוייש ומתאים לעישון קצר או ארוך כנתח שלם ומרשים. הנתח מלא בטעמים בפני עצמו וטעמי העשן רק מחזקים ומשבחים אותו.

שיטת בישול מומלצת
מעשנה

מרכיבים
פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי, אפשר גם לתבל בכל תערובת תבלינים אתם אוהבים.
מה עושים
לתבל מכל הצדדים של הנתח ולהכניס למעשנה בחום של 107 מעלות למשך כשלוש שעות חשוף עד שמגיעים לטמפ' פנימית בנתח של 58 מעלות . ניתן גם לעטוף את הנתח ולהשאיר במעשנה או בתנור עד שמגיעים לאזור ה 95 מעלות בתוך הנתח.

בתיאבון.



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת נתחים למעשנה