נתח שלם - כ - 800 גרם

מחיר ל-1 ק"ג: 119
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

האח הקטן והדק של נתח הקצבים העבה, אינטרניה בספרדית, טעים מאד ולפעמים גם קצת שמן, מומלץ כמנת פתיחה בכל על האש משפחתי.

שיטת בישול מומלצת
גריל, מנגל

מרכיבים
פלפל שחור גרוס, מים
מה עושים
מומלץ להשרות במים קרים כ 30-60 דקות כדי להוריד מעט את רמת המליחות. מייבשים טוב טוב במגבת נייר איכותית ומחבלים בפלפל שחור מכל הצדדים. לצרוב על האש הכי חזקה משני הצדדים ולאחר מכן להעביר לאש נמוכה יותר ולמשל כדקה מכל צד. שתי דקות מנוחה ואז מחלקים את הנתח הארוך לכמה מקטעים קצרים יותר כדי לפרוס נגד כיוון הסיבים.

בתיאבון.



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת סטייקים