נתח שלם - כ - 1.5 ק"ג

מחיר ל-1 ק"ג: 89
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

לב הכתף הוא חלק מכתף מרכזי שבאופן טבעי רך יותר מהחלקים האחרים בכתף וברמת הפריים, הנתח גם שמן ומשוייש כך שישאר עסיסי עד סוף העישון. אנחנו מנקים את הנתח מכל הגידים ורקמות החיבור ואז נשאר נתח שלם מוכן לתיבול וישר למעשנה.

שיטת בישול מומלצת
מעשנה, צלייה איטית בגריל

מרכיבים
פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי, אפשר גם לתבל בכל תערובת תבלינים אתם אוהבים.
מה עושים
לתבל מכל הצדדים של הנתח ולהכניס למעשנה בחום של 107 מעלות למשך כשעתיים חשוף ואז עוטפים בנייר כסף עד שמגיעים לטמפ' פנימית בנתח של 58 מעלות .

בתיאבון.