נתח שלם - כ - 4-5.5 ק"ג

מחיר ל-1 ק"ג: 75
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

החלק הכי טוב באסאדו, הצלעות של הפרה, עם הכי הרבה בשר משוייש וטעים קרוב לעצם. זה חלק שקשה להרוס ויצא מושלם במעשנה

שיטת בישול מומלצת
מעשנה, מעל מדורה

מרכיבים
פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי, אפשר גם לתבל בכל תערובת תבלינים אתם אוהבים.
מה עושים
לתבל מכל הצדדים של הנתח ולהכניס למעשנה בחום של 125 מעלות למשך כחמש עד שש שעות, אז הטמפ' הפנימית של הנתח אמורה להיות 90-97 מעלות .

בתיאבון.



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת אסאדו