נתח שלם - כ - 1.5 ק"ג

מחיר ל-1 ק"ג: 119
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

נתח פחות מוכר אך מושלם לעשנה, יש לוגם שכבת שומן חיצונית וגם שיוש יפה כך שיש יותר סיכוי שייצא לכם רך ועסיסי מהמעשנה בכל מידת עשייה.

שיטת בישול מומלצת
מעשנה

מרכיבים
פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי, אפשר גם לתבל בכל תערובת תבלינים אתם אוהבים.
מה עושים
לתבל מכל הצדדים של הנתח ולהכניס למעשנה בחום של 107 מעלות למשך כ7 שעות, שלוש שעות חשוף ואת כל השאר עטוף בנייר כסף עד שמגיעים לטמפ' פנימית בנתח של 90-97 מעלות .

בתיאבון.



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת נתחים למעשנה