אוהבים בשר על האש ורוצים לנסות סטייק חדש חוץ מאנטקריקוט? נתח קצבים בעל הטעמים העמוקים והפנימיים של הפרה מספק חוויה אחרת של סטייק.

שיטת בישול מומלצת:

גריל, על האש

מצרכים:

פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי
נתח קצבים של מאסטר בוצ'ר
זהו

אופן ההכנה:

תיבול במלח ים אטלנטי ופלפל שחור גרוס בלבד, לנתח יש טעמים מיוחדים שאנחנו רוצים להדגיש ולא לעמעם. צריבה על אש חזקה מאד מכל הכיוונים למשך 5-7 דקות ולאחר מכן העברה לחום בינוני לעוד כ 5-7 דקות בהתאם למידת הצלייה שאתם אוהבים. מומלץ לא פחות ממדיום.

​בתיאבון :)