נתח שלם - כ - 1.4 ק"ג

מחיר ל-1 ק"ג: 115
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

מכלת העל האש ונסיכת המעשנה בזכות טעמה המיוחד ורצועת השומן שלה שכל כל מוסיפה כל ביס. מומלץ כסטייק על הגריל או כנתח שלם במעשנה.

שיטת בישול מומלצת
גריל, מעשנה, מנגל

מרכיבים
פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי
מה עושים
לתבל במלח ים ופלפל שחור מכל הצדדים ולצרוב על האש הכי חזקה משני הצדדים. לאחר מכן להעביר לאש נמוכה יותר ולהפוך או לסובב כל דקה למשך 5 עד 10 דקות תלוי בעובי הסטייק ובטמפרטורה. ניתן גם לעשן את הנתח כנתח שלם כאשר המעשנה על 100-125 מעלות למשך כשעה עד שעה וחצי או עד שהנתח מגיע לטמפ' פנימית של 57-60 מעלות.

בתיאבון.



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת סטייקים מיוחדים