נתח שלם - כ - 2.5 ק"ג

מחיר ל-1 ק"ג: 99
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

מוצר חדש בארץ, "קוקטייל טלה" בהשראה ארגנטינאית. שילוב של כל חלקי הטלה בנתח אחד, צלעות, אסאדו, צוואר וכתף. מתאים לעישון או צלייה מעל מדורה בסגנון אסאדו.

שיטת בישול מומלצת
מעשנה

מרכיבים
פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי, אפשר גם לתבל בכל תערובת תבלינים אתם אוהבים.
מה עושים
לתבל מכל הצדדים של הנתח ולהכניס למעשנה בחום של 125 מעלות למשך כ6-8 שעות, שעתיים וחצי חשוף ואת כל השאר עטוף בנייר כסף עד שמגיעים לטמפ' פנימית בנתח של 80 מעלות ומעלה למרקם עסיסי או 90 ומעלה למתפרק מהעצם .

בתיאבון.



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת נתחים למעשנה