נתח שלם - כ - 1.5 ק"ג

מחיר ל-1 ק"ג: 159
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

נתח חגיגיג במיוחד שמתאים לאירועים מיוחדים ולאירוח את מי שאנחנו אוהבים במיוחד. ניקינו את שתי העצמות העליונות ופחתנו אותו כדי יהיה אפשר למלא אותו בכל טוב, חשוב לקשור טוב אחרי.

שיטת בישול מומלצת
מעשנה

מרכיבים
פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי,שום, טימין, רוזמרין, 200 גרם שקדי עגל, שקדםי קלויים, בצל 250 גרם בשר בקר/טלה טחון, כמון, חוט שמשון/קצבים.
מה עושים
מטגנים במחבת בצל אחד קצוץ וכשמזהיב מוספים את שקדי העגל חתוכים לקוביות ואת הבשר הטחון יחד עם כמון, מלח ופלפל. מטגנים הכל לבישול חלקי בלבד ואז מניחים במרכז הטלה. סוגרים את בשר הכתף מעל המילוי וקושרים עם חוט שמשון או חוט קצבים. להכניס למעשנה בחום של כ 120 מעלות למשך כשעתיים. לאחר מכן להניח על נייר כסף, לפזר מעל טימין, רוזמרין ושיני שום לפי הטעם, לעטוף הכל ולהכניס למעשנה או לתנור לשלוש שעות נוספות.

בתיאבון.



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת נתחים למעשנה