נתח שלם - כ - 1.5 ק"ג

מחיר ל-1 ק"ג: 99
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

אם רוצים להרגיש הכי הרבה טעם של טלה, זה הנתח. הרגל הקדמית של הטלה עובדת הרבה ולכן הצבע הכהה של הבשר מה שאומר שיש שם גם הכי הרבה טעם. מתאים לעישון ארוך עד שמתפרק מהעצם.

שיטת בישול מומלצת
מעשנה

מרכיבים
פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי, אפשר גם לתבל בכל תערובת תבלינים אתם אוהבים.
מה עושים
לתבל מכל הצדדים של הנתח ולהכניס למעשנה בחום של 107 מעלות למשך כ7 שעות, שלוש שעות חשוף ואת כל השאר עטוף בנייר כסף עד שמגיעים לטמפ' פנימית בנתח של 90-97 מעלות .

בתיאבון.



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת נתחים למעשנה