נתח שלם - כ - 800 גרם

מחיר ל-1 ק"ג: 159
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

אולי פעם קצבים היו שומרים אותו לעצמם, היום כבר כולם מכירים את נתח הקצבים העבה ויודעים שזה אחד הסטייקים הכי מיוחדים בפרה בעיקר בזכות טעם עמוק ומיוחד שמזכיר חלקי פנים.

שיטת בישול מומלצת
גריל, מנגל

מרכיבים
פלפל שחור גרוס, מים
מה עושים
מומלץ להשרות במים קרים כ 30-60 דקות כדי להוריד מעט את רמת המליחות. מייבשים טוב טוב במגבת נייר איכותית, מחבלים בפלפל שחור מכל הצדדים וצורבים על האש הכי חזקה משני הצדדים. לאחר מכן להעביר לאש נמוכה יותר ולהפוך או לסובב כל דקה למשך 5 עד 10 דקות תלוי בעובי הסטייק ובטמפרטורה.

בתיאבון.



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת סטייקים