כל יחידת הזמנה מהווה 500 גרם

מחיר ל-1 ק"ג: 99
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

החלק הכי טוב באסאדו, הצלעות של הפרה, עם הכי הרבה בשר משוייש וטעים קרוב לעצם. בגלל היישון, השיוש והפריסה הדקה ניתן לצלות אותו על הגריל בסטייל קוריאני. ככה אפשר ליהנות מהטעם העמוק של האסאדו בצלייה קצרה ומהירה.

שיטת בישול מומלצת
גריל, מעשנה, מנגל

מרכיבים
מרינדה אסייתית - סויה, ג'ינג'ר, טריאקי, שום, צ'ילי גרוס
מה עושים
משרים את פרוסות האסאדו במרינדה במשך שעתיים עד יומיים. מוצאים מהמרינדה ומייבשים. צולים על גריל בינוני-גבוה 3-5 דקות מכל צד. ניתן גם לעשן כ 20 דקות לפני הצלייה על חום נמוך מאד כדי לא לבשל את הנתח יותר מידי.

בתיאבון.



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת אסאדו