שני נתחים - כ - 1.5 ק"ג

מחיר ל-1 ק"ג: 129
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

נתח מיוחד שלא פשוט למצוא בכל מקום, חזה שלם שמפורק מעצמות הטלה. בשר הנתח יחסית רזה אך סביבו יש שכבת שומן יפה מאד שהופכות אותו למתאים לעישון ארוך ממש כמו שהו או שניתן למלא אותו בדברים טובים ואז לעשן עד שהופך לממש נימוח. כמובן שנתח זה גם מתאים לכבישה והכנה של "בייקון" טלה.

שיטת בישול מומלצת
מעשנה

מרכיבים
פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי, אפשר גם לתבל בכל תערובת תבלינים אתם אוהבים, חוט שמשון או חוט קצבים.
מה עושים
לתבל מכל הצדדים של הנתח ולגלגל לרולדה. קורשרים עם חוט שמשון או חוט קצבים כדי שהנתח יתבשל באופן שווה ולהכניס למעשנה בחום של 125 מעלות למשך כ6-8 שעות, שעתיים וחצי חשוף ואת כל השאר עטוף בנייר כסף עד שמגיעים לטמפ' פנימית בנתח של 90-97 מעלות .

בתיאבון.