נתח שלם - כ - 2 ק"ג

מחיר ל-1 ק"ג: 89
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

שדרת צלעות הגב של הפרה מעליהן נמצא נתח האנטריקוט. נתח יפה, מרשים ומלא בטעם של אנטריקוט עם חוויה של אכילה על העצם.

שיטת בישול מומלצת
גריל, מעשנה, מנגל

מרכיבים
פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי, אפשר גם לתבל בכל תערובת תבלינים אתם אוהבים, רוטב ברביקיו.
מה עושים
לתבל מכל הצדדים של הנתח ולהכניס למעשנה בחום של 100-125 מעלות למשך כשעתיים עד שלוש שעות, עוטפים בנייק כסף ומעשנים לעוד שעה וחצי עד שעתיים, פותחים את הנייר, מורחים ברוטב ברביקיו ומכניסים למעשנה לעוד שעה אחרונה.

בתיאבון.



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת אסאדו