כל יחידת הזמנה מהווה 1 ק"ג

מחיר ל-1 ק"ג: 75
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

חיתוך קלאסי של צלעות הפרה, בלי החזה, מתאים לצליית אסאדו בסגנון ארגנטינאי על הגריל או במעשנה

שיטת בישול מומלצת
מעשנה, גריל, מנגל

מרכיבים
פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי, אפשר גם לתבל בכל תערובת תבלינים אתם אוהבים.
מה עושים
לתבל מכל הצדדים של הנתח ולהניח על הגריל בחום נמוך על העצמות למשך כ - 4 שעות, עדיף מכוסה עם מכסה או תבנית אלומיניום. ניתן גם לעשן במעשנה לפי מתכונים אחרים באסאדו על חום של 125 מעלות חשוף לחלק מהזמן ועטוף לחלק מהזמן עד שמגיעים לטמפ' של 90-97 מעלות.

בתיאבון.



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת אסאדו