נתח שלם - כ 2 ק"ג ליחידה

מחיר ל-1 ק"ג: 129
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

אחד הנתחים המושלמים למעשנה. קשה מאד לפספס עם הכתף טלה משום שלוקח לבשר הזה הרבה מאד זמן להתייבש. ניתן לצלות אותו במעשנה במגוון טמפ' ולקבל תוצאות שונות אך מעולות. הבשר של הטלה רך, עסיסי ומלא בטעמים, תוסיפו לזה את טעמי העשן וקיבלתם מנה מופלאה. שוקל כ- 2 ק"ג כולל עצמות.

שיטת בישול מומלצת

מעשנה

מרכיבים

פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי, סכין טובה

מה עושים

בעזרת סכין טובה מוציאים את שתיים משלוש העצמות שבכתף, ה"מטקה" והעצם שמחוברת לה.
ניתן להזמין את הנתח מפורק. מתבלים במלח ים ופלפל שחור גרוס לאחר שהנתח כבר נח כשעה מחוץ למקרר.
מכניסים למעשנה על חום של כ 120-130 מעלות למשך כשלוש או עד שהטמפ' בתוך הנתח מגיעה מגיעה ל כ 70-90 מעלות.
לתת לנתח לנוח כ 30 דקות ואז לפרוס.

בתיאבון.