האינטרניה או skirt steak מגיע מהחלק הפנימי של הצלעות והוא דק וארוך מה שמזכיר חצאית ועל כן שמו. הנתח דק מאד, לכן זמן הצלייה שלו קצר וניתן להגישו כמנת פתיחה זריזה.

שיטת בישול מומלצת:

גריל, על האש

מצרכים:

פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי
נתח אינטרניה של מאסטר בוצ'ר
זהו

אופן ההכנה:

תיבול במלח ים אטלנטי ופלפל שחור גרוס בלבד, לנתח יש טעמים מיוחדים שאנחנו רוצים להדגיש ולא לעמעם. צריבה על אש חזקה מאד למשך 3 דקות מכל צד ולאחר מכן העברה לחום בינוני לעוד כ 2 דקות בהתאם למידת הצלייה שאתם אוהבים. מומלץ לא פחות ממדיום. בכל נתח בשר חשובה מאד הפריסה של הבשר, חיתוך לא נכון והבשר יהיה צמיגי. בנתח הזה במיוחד יש לשים לב אל סיבי הבשר ולחתוך במאונך להם כמו בתמונות.







​בתיאבון :)