אתם יודעים מה זה בשר איכותי, מעריכים כל ברק וברק של שומן בשיוש היפייפה שבנתח ואוהבים את העסיסיות והטעמים החזקים. אתם חייבים לנסות את הדנבר קאט. אם תצלו אותו נכון, לא תוכלו לאכול סטייק אחר, אנו חותמים על זה!

שיטת בישול מומלצת:

גריל, על האש
מצרכים:

פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי
נתח דנבר קאט של מאסטר בוצ'ר
זהו

אופן ההכנה:

עם כמה שהיינו רוצים להאמין שהנתח דומה לאנטריקוט, הוא לא, הטעם חזק יותר והמרקם וסוג השומן אחרים. השומן בנתח הזה נמס בטמפרטורה גבוהה יותר מזה שבאנטריקוט, הסיבים פחות רכים ולכן השילוב של החום והשומן בטמפרטורה הנכונה ייצר סטייק מדהים. פורסים את הנתח לסטייקים בעובי של שניים עד שלושה ס"מ ומתבלים צד אחד בהמון מלח ים אטלנטי ופלפל שחור, המון, זה נראה מדהים אח"כ. צורבים על האש הכי חזקה מכל הצדדים, הסטייק אמור להיראות כמו תיבה ולכן ניתן לסגור אותו ב 6 פאות. לאחר צריבה יסודית וקבלת קראסט מושלם על הצד המתובל נוריד את הסטייק לאש בינונית ונבפוך כל דקה עד למידת מדיום וול, 69-70 מעלות. חייבים לתת לסטייק לנוח שלוש עד חמש דקות בהתאם לעובי.







בתיאבון :)