נתח שלם - כ- 4-6 ק"ג ליחידה

מחיר ל-1 ק"ג: 65
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

ה"מכה" של כל מי שקורא לעצמו מעשן בשר. הנתח הכי מורכב והכי מאתגר לצלייה שקיים בכל עולם העל האש. הנתח הזה, חזה בקר שלם מורכב משני נתחים שונים, אחד שמן מאד ואחד רזה מאד. האתגר הוא ששני הנתחים יגיעו למצב מושלם לאכילה באותו זמן. הנתח שוקל כ 4 ק"ג וזמן העישון המינמלי הוא כ 10 שעות...

שיטת בישול מומלצת

מעשנה

מרכיבים

פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי

מה עושים

כאמור, החזה מורכב משני נתחים, רזה ושמן, ואנחנו רוצים ששניהם יהיו מוכנים באותו הזמן.
בהתאם למעשנה שלכם כך תבחרו איך למקם את הנתח.
אם אתם תולים אותו והחום בא מלמטה, אז כדאי שהחלק הגדול יותר יהיה מופנה כלפי מטה, כך גם על רשת כשהחום בא מלמטה.
אם החום בא מהצד, נפנה את החלק הגדול של הנתח לכיוון החום.
כך החלק העבה והשמן יקבל חום גבוה יותר מהחלק הרזה.
מורחים את הנתח בשמן זית ומתבלים במלח ים אטלנטי ופלפל שחור גרוס.
מכניסים למעשנה בחום של 90-125 מעלות תלוי בזמן שאתם רוצים לעשן ובתוצאה שתרצו לקבל.
אנחנו מאמינים שעל 125 מעלות ל 10-12 שעות זה זמן מעולה לבשר עצמו להגיע לטמפרטורה של כ 90 מעלות.
בדקירה עם המדחום נרצה להרגיש שהוא נכנס חלק ובקלות לבשר, כמו בעוגה, אז זה מוכן.

בתיאבון.

 



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת נתחים למעשנה