נתח שלם - כ - 1.7 ק"ג

מחיר ל-1 ק"ג: 99
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

נתח מדהים לאלו שאוהבים טעמים חזקים של בשר. השילוב בין בשר יחסית רזה לשומן איכותי בבישול או עישון ארוך מספקים חווית טעמים יוצאת דופן.
מגיע מפורק ומוכן למילוי כולל עצם בה ניתן להשתמש לבישול.

שיטת בישול מומלצת
מעשנה

מרכיבים
פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי, אפשר גם לתבל בכל תערובת תבלינים אתם אוהבים.
מה עושים
לתבל מכל הצדדים של הנתח ולהכניס למעשנה בחום של 125 מעלות למשך כ6-8 שעות, שעתיים וחצי חשוף ואת כל השאר עטוף בנייר כסף עד שמגיעים לטמפ' פנימית בנתח של 90-97 מעלות .

בתיאבון.



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת נתחים למעשנה