סטייק פרגית מכרע של עוף טרי, נקי, מפולט ומוקפא באותו יום לשמירה על האיכות והטעם. ללא תוספים וללא מים.
שיטת בישול מומלצת
גריל, מנגל

מרכיבים
שמן קנולה או חמניות, כל תערובת תבלינים שאתם אוהבים
מה עושים
שמים את הפרגיות בכלי ומערבבים עם השמן כדי שיהיה קל יותר לתיבול להידבק לבשר, מוספים בהדרגה את התיבול ומערבבים עד שכל הפרגיות קיבלו כיסוי אחיד ודק יחסית.
משמם עובדים לגריל חם מאד וצולים כ 2-5 דקות מכל צד, תלוי בעובי הסטייק ובחום הגריל, עד שמקבלים צריבה יפה משני הצדדים.
בתיאבון.