בעקבות הגבלות הקורונה, זמנית לא ניתן לבצע הזמנות באתר

נתח שלם - כ 2.3 ק"ג ליחידה

מחיר ל-1 ק"ג: 99.9 ₪129
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

אחד הנתחים המושלמים לתנור בחג או למסיבה. קשה מאד לפספס עם הכתף טלה משום שלוקח לבשר הזה הרבה מאד זמן להתייבש. ניתן לצלות אותו במגוון טמפ' ולקבל תוצאות שונות אך מעולות. הבשר של הטלה רך, עסיסי ומלא בטעמים, . שוקל כ- 2 ק"ג כולל עצמות.

שיטת בישול מומלצת

תנור

מרכיבים

פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי, סכין טובה, שום, עלי רוזמרין/טימין

מה עושים

בעזרת סכין טובה מוציאים את שתיים משלוש העצמות שבכתף, ה"מטקה" והעצם שמחוברת לה.
ניתן להזמין את הנתח מפורק. מתבלים במלח ים, פלפל שחור גרוס ואת השום והרוזמרין אחרי שנקצצו לאחר שהנתח כבר נח כשעה מחוץ למקרר.
מכניסים לתנור על חום של כ - 140 מעלות למשך כשלוש או עד שהטמפ' בתוך הנתח מגיעה מגיעה ל כ 70-90 מעלות.
לתת לנתח לנוח כ 30 דקות ואז לפרוס.
ניתן להוסיף לתבנית ליד הכתף קוביות של תפו"א, גזר או ירקות שורש

בתיאבון.

 



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת טלה צעיר