בעקבות הגבלות הקורונה, זמנית לא ניתן לבצע הזמנות באתר

כ - 1 ק"ג לכל יחידת הזמנה

מחיר ל-1 ק"ג: 45
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

נתח מלא בטעמים שנשארים גם אחרי בישול ארוך. הנתח כולל בשר רזה ושכבת שומן יפה מעל ולכן מתאים מאד לצלייה איטית בתנור עם רוטב מעניין אך ניתן גם להניסו לתבשיל לזמן ארוך.

שיטת בישול מומלצת

תנור

מרכיבים

1.5 קילו פרוסות חזה בקר עבות, חצי כרוב לבן חתוך לקוביות גדולות, מלח ופלפל שחור.

מה עושים

מפזרים את הכרוב על תבנית האפייה, מניחים מעל את פרוסות החזה מתובלות במלח ופלפל. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור על 135 מעלות למשך כ - 3 שעות, מורידים את נירר הכסף וממשיכים לשעתיים וחצי נוספות עד שהבר מתרכך.

בתיאבון

 



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם נתחי בשר לקדירה ולפוייקה