נתח שלם - כ - 1.7 ק"ג

מחיר ל-1 ק"ג: 59 ₪99
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

אחד הנתחים הפופולריים ביותר למעשנה בלל השילוב של בשר על העצם לאחר ההכנה. זה תמיד מענג יותר לאכול בשר רך ועסיסי ישירות מהעצם וחזה-אסאדו טלה מספק את הסחורה תמיד.

שיטת בישול מומלצת
מעשנה

מרכיבים
פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי, אפשר גם לתבל בכל תערובת תבלינים אתם אוהבים, רוטב ברביקיו.
מה עושים
לתבל מכל הצדדים של הנתח ולהכניס למעשנה בחום של 120 מעלות למשך כ5-6 שעות, חשוף כל הדרך. בשעה האחרונה אפשר למרוח ברוטב ברביקיו שיתן טעם נוסף לנתח.

בתיאבון.



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת נתחים למעשנה