בעקבות הגבלות הקורונה, זמנית לא ניתן לבצע הזמנות באתר

נתח שלם - כ - 1 ק"ג

מחיר ל-1 ק"ג: 105 ₪129
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

נתח בשדרך כלל נצלה שלם במעשנה הופך למעדן כשהוא פרוס צלע צלע על הגריל. הבשר באזור רך יחסית ומתאים לצלייה קצרה יחסית על הגריל.
ניתן גם לשלב את הנתח הזה בצלייה בתנור עם ירקות או בתבשיל לזמן ארך עד שנופל מהעצם.

שיטת בישול מומלצת
גריל, תנור, קדירה

מרכיבים
פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי, אפשר גם לתבל בכל תערובת תבלינים אתם אוהבים, רוטב ברביקיו.
מה עושים
לתבל מכל הצדדים של הנתח ולצלות על חום בינוני למשך 15-20 דקות. יש לצלות את הנתח מכל הכיוונים. לאחר שהשומן נצרב יפה ועבר הזמן ניתן למרוח ברוטב ברביקיו שיתן טעם נוסף ולהחזיר לאש חזקה יותר לכרמול הרוטב מכל הצדדים.

בתיאבון.



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת טלה צעיר