נתח שלם ללא עצם - כ - 2 ק"ג

מחיר ל-1 ק"ג: 49 ₪89
ק"ג
הוספה לצידנית

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה

צלי בקר מאונטריב מקומי מיושן. מתאים לרוסטביף או לפירוק לשערות במעשנה. ניתן גם לשלב בתבשילים.

שיטת בישול מומלצת
מעשנה

מרכיבים
פלפל שחור גרוס, מלח ים אטלנטי, אפשר גם לתבל בכל תערובת תבלינים אתם אוהבים.
מה עושים
לתבל מכל הצדדים של הנתח ולהכניס למעשנה בחום של 107 מעלות למשך כ 3-7 שעות, אם רוצים מדיום אז להוציא ב 58 מעלות ואם רוצים שערות אז עד 95 מעלות.

בתיאבון.



עוד ממוצרי הקטגוריה - הוסיפו אל הצידנית שלכם קצת נתחים למעשנה